Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Bibliosta ei voi enää lainata aineistoa. Lainaamiasi kirjoja voit kuitenkin lukea tai kuunnella eräpäivään asti. Biblion tilalle tulee E-kirjasto. Sitä käytetään E-kirjasto-sovelluksella.
Omslagsbild för Harjahirsi
Isbn: 978-87-2853-474-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: februari 2024

E-bok

Harjahirsi

Ikääntyvä Malviina asuu Umpijoen kylässä, ja yrittää pitää itsensä leivässä ja lämpimänä huolten painaessa. Malviinan mies on lähtenyt jo kauan sitten lasten ollessa pieniä, ja nyt hän itse haluaisi muuttaa kiltin poikansa Salomonin ja tämän äreän vaimon Pertan talosta Kantokorvesta omaan pieneen muorinpirttiin. Siellä saisi olla ja elää kuten itse haluaa. Malviinan toiveen toteutumiseksi järjestetään talkoot, joissa mikään ei kuitenkaan suju odotetusti. Kun talkooväki nauttii miestä väkevämpää, vanhat kaunat ja kiintymykset nousevat pintaan, ja välit on selvitettävä.

Tuure Vierros (1927–2012) oli suomalainen historian ja yhteiskuntaopin opettaja ja kirjailija. Hän oli kotoisin Kankaanpäästä ja teki pitkän uran opettajana eri paikkakunnilla. Vierros julkaisi lukuisia historiallisia romaaneja ja oppikirjoja ja myös näytelmiä ja esseitä.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone