Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vargatid
Isbn: 978-91-8985-880-0
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner Barn & Ungdom Deckare & spänning Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: december 2023

E-bok

Vargatid

Det är sommaren 2004. Värmen har kommit till det lilla samhället Skutskär på den uppländska östkusten och ett gäng tonåringar samlas i den lokala scoutstugan för ett LAN, en tradition som levt i många år.

Under natten passerar ett stort meteorregn som visar sig vara långt mycket farligare än någon har kunnat föreställa sig. Krisberedskapen och militären mobiliseras.

Med sina liv hotade och med en alltmer aggressiv motståndare, kastas tonåringarnas tillvaro om till en mardrömsliknande kamp för överlevnad.


Vargatid vävs spänning, vänskap och överlevnad samman i en skrämmande historia om den kanske allra sista sommaren som vännerna kommer att uppleva .


Oskar Östlund (född 1989) är uppväxt i kustsamhället Skutskär där denna skräckinjagande berättelse utspelar sig. Författarens egen tonårstid och hans vänner har inspirerat till karaktärerna i Vargatid.
Oskar jobbar som innehållsproducent på ett av Sveriges största transportbolag och beskriver sig själv som en gigantisk nörd. Han har alltid gillat att skriva historier, oavsett om det är kortnoveller eller kampanjer till rollspel. Kreativiteten i att låta en egen värld ta form i text och bild har varit hans bröd och smör under hela uppväxten.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone