Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Lemmenhuolesi kaikki heitä
Isbn: 978-87-2711-114-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Humor Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2023
Uppläsare: Heidi Ajanto
Length: 8 timmar 20 minuter

Ljudbok

Lemmenhuolesi kaikki heitä

Sydäntälämmittävä feelgood-romaani tapahtumarikkaasta joulusta.

Minttu on tomera uravalmentaja, joka rakastaa joulua yli kaiken. Hänen käsittelyssään kylpyhuonekin saa täyden jouluvalaistuksen, ja joulukalentereita on lähemmäs tusina. Joulunodotusaika kuitenkin synkkenee, kun vakaa suhde jouluinnottoman Teron kanssa karahtaa yllättäen kiville. Kaiken huipuksi perinteinen jouluillallinenkin on peruttu, sillä Mintun vanhemmat ovat lähdössä jouluksi tropiikkiin kuvaamaan parinvaihtorealityä.

Paras ystävä Viki rientää apuun ja tarjoaa Mintulle perheensä luksusmökkiä joulukuuksi. Minttu tarttuu tilaisuuteen ja löytää itsensä pohjoisesta loputtoman lumipyryn keskeltä – ja rauhallisen yksinolon sijaan hirsilinna onkin tuplabuukattu. Edessä on kuukausi yhteiseloa hipahtavan mysteerimiehen kanssa, jonka taustoja Minttu ei malta olla penkomatta. Perinteitä rikkovaan jouluun mahtuu yllätys jos toinenkin…

Vappu-Tuuli Fagerson on turkulainen kirjailija, joka uskoo unelmiin ja yhdenvertaisuuteen. Kirjoittamisen lisäksi hän rakastaa yhdistellä yllättäviä makuja keittiössä – tosin itsetehtyä pekonisuklaata hän ei suosittele kenellekään.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone