Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Etelka hurjistuu
Isbn: 978-87-2854-368-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: augusti 2023

E-bok

Etelka hurjistuu

Etelka palaa riemastuttavan tyttökirjan jatko-osassa kavereineen Italiaan!

Etelka on 12-vuotias ja palannut asumaan kirjailijaisänsä luo Italiaan. Takataskussa on mahtavia muistoja suomalaisten koulukotikaverien kanssa vietetystä ajasta, mutta onneksi uusista ystävistä ei tarvitse luopua. Etelkan isä nimittäin ehdottaa, että Etelkan kaveritkin voisivat matkustaa Italiaan ja suorittaa siellä kouluvuotensa loppuun! Koulukodin Venla- ja Anna-täti lähtevät mukaan huolehtimaan lasten opiskelusta.

Vauhdikas tarina vie lapsikatraan 1930-luvun piskuiseen kalastajakylä Portofinoon, jossa lapset tutustuvat paikalliseen kulttuuriin. Itsenäinen ja suorapuheinen Etelka on kavereineen varsin virkistävä, peppimäinen tapaus.



Aili Somersalo (1887–1957) oli rakastettu suomalainen kirjailija ja kääntäjä, jonka laajaan tuotantoon kuuluu satuja sekä romaaneita niin nuorille kuin aikuisille. Somersalo sai Tampereen kaupungin kirjallisuuspalkinnon kahdesti, vuosina 1951 ja 1956, ja Topelius-palkinnon vuonna 1952.

Isänsä kanssa Italian Portofinossa asunut, toimelias 11-vuotias Ethelka muuttaa Suomeen ja saa joukon toinen toistaan mahtavampia ystäviä.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone