Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Bibliosta ei voi enää lainata aineistoa. Lainaamiasi kirjoja voit kuitenkin lukea tai kuunnella eräpäivään asti. Biblion tilalle tulee E-kirjasto. Sitä käytetään E-kirjasto-sovelluksella.
Omslagsbild för H. C. Andersenin satuklassikot
Isbn: 978-87-2707-818-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: juni 2023

E-bok

H. C. Andersenin satuklassikot

H. C. Andersenin rakastetuimmat sadut yhtenä kokoelmana!

Kauhistuttavan Lumikuningattaren kaappaama poika ja tämän rohkea ystävä, kaikkien hyljeksimä pieni, kummallinen linnunpoika, josta kasvaa valtavan kaunis joutsen, herkkäuninen neitonen, hienoihin uusiin vaatteisiinsa uskova keisari ja rakastunut pieni merenneito, joka unelmoi ihmisyydestä.

Andersenin satuja luetaan ja rakastetaan yhä tänä päivänä, sillä ne tarjoavat ajatonta viisautta ja kannustavat meitä näkemään kauneuden ja hyvyyden maailmassa. Tarinat käsittelevät ystävyyttä, rohkeutta, rehellisyyttä, hyväntahtoisuutta, unelmia ja itsensä hyväksymistä. Ne ovat inspiroineet lukemattomia kirjailijoita, taiteilijoita ja elokuvantekijöitä.

Satukokoelma sisältää seuraavat sadut: Lumikuningatar, Ruma ankanpoikanen, Todellinen prinsessa, Keisarin uudet vaatteet ja Pieni merenneito.



Hans Christian Andersen (1805–1875) oli tanskalainen kirjailija ja runoilija. H. C. Andersenin tunnetuimpia teoksia ovat hänen ympäri maailmaa rakastetut satunsa.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone