Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Olet valoni, Audrey
Isbn: 978-87-2857-477-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: mars 2023

E-bok

Olet valoni, Audrey

Salaperäisen Audreyn tarina jatkuu!

Sarjan ensimmäisessä osassa tuorilalaisen miehen hurmannut Audrey on kuollut, ja on tullut aika selvittää mennyttä. Mies palaa New Orleansiin muistelemaan romanssiaan niin jazzmusiikin kuin Audreyn kanssa. Hän löytää matkallaan sudenkorentotaulun, joka muistuttaa kadotetusta rakkaudesta. Joku on jättänyt sen miestä varten, mutta kuka? Mies turvautuu voodoohon saadakseen taulun maalaajan selville, mutta sitä ennen todellisuuden rajat hämärtyvät kuin lennokkaassa musiikissa ainakin.

Audrey, rakkaani -pienoisromaani saa jatkoa toisesta, mystisyyteen nojaavasta romanttisesta teoksesta. Elämän väliaikaisuuteen kätkeytyy katkeransuloista kauneutta, jota edes rakastetun kuolema ei voi pyyhkiä pois.



Juha Mäntylä on kirjailija, jonka laajaan tuotantoon kuuluu niin rikoskirjalllisuutta, lastenkirjoja kuin Jazz-romaaneiksi nimetty sarjakin. Mäntylä on ollut myös toimittamassa useita tekstiantologioita.

Nuori tuorilalainen mies ihastuu musiikkiklubilla mystiseen Audreyhin ja etsii naista maailman toiselta laidalta. Juha Mäntylän romaanisarja on yhtä täynnä rytmiä kuin keikkapaikan täyteen vetänyt jazz-konsertti.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone