Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ratkaisun hetket
Isbn: 978-87-2840-636-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: mars 2023

E-bok

Ratkaisun hetket

Draamaa ja suuria tunteita taivaan korkeudella.

Faith Hathaway on amerikkalainen lentoemäntä, jonka ylväs olemus saa katseet kääntymään. Tänään Faithilla ei kuitenkaan ole hyvä päivä. Kun Faith ajaa kohti lentokenttää, hän huomaa heti taivaan synkät pilvet. Mitä kurjempi lähtöilma, sitä huonotuulisempia matkustajat tuuppaavat olemaan... Faith ei kuitenkaan arvaa, että lennosta tulee dramaattisempi kuin hän olisi ikinä voinut kuvitella – ja että suuret tunteet liittyvät tähän lentoon.

Ratkaisun hetket on huimia käänteitä sisältävä rakkauskertomus Tuija Lehtiseltä. Tarinassa vilahtaa myös Lehtisen monista muista rakkauskertomuksista tuttu lääkäri Stefan Frank.



Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja täynnä tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvät sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pääsee todistamaan monia jännittäviä rakkaustarinoita.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone