Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Semmosta touhua
Isbn: 978-95-2393-134-3
Förlag: Into Kustannus
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: oktober 2022

E-bok

Semmosta touhua

Pullinkilegendan vaiherikas elämä

Hulvaton kirja kertoo somesta ja maailman pullinkiareenoilta tutusta Pekka Herlevistä. Se on tarina hetkessä elämisestä, periksiantamattomuudesta, yllättävistä kohtaamisista - ja ennen muuta ilosta ja rakkaudesta. Pekan ja koko Herlevin tiimin mottona on, että hauskaa pitää olla, muuten ei ole kenelläkään kivaa.

Metallimies, rekkakuski ja yrittäjä Pekka Herlevi on käsityöläinen ilman sormia ja maailmanmatkaaja ilman kielipäätä, eikä hän omien sanojensa mukaan osaa lukea tai kirjoittaa - mutta mahdoton tarinaniskijä mies kyllä on!

Semmosta touhua -kirja vie lukijan Pekan omintakeiselle matkalle Kälviän Passojan kylältä Euroopan Tractor Pulling -areenoiden kuuluisuudeksi ja Pohjanmaan pitelemättömäksi pellepelottomaksi. Miljoonien ajokilometrien varrella sattuneista ja aamuisten kaffisokerien ja iltalöylyjen väliin mahtuvista kommelluksista riittääkin sitten juttua. Pekan tarinoissa kuuluvat dieselmoottorin murina, yhdessä tekemisen ilo ja kaikki se hulvaton elämä, joka Pekan, hänen vaimonsa Tummun ja suuren perheen arkeen on vuosikymmenten aikana mahtunut.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone