Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Elisabet II
Isbn: 978-95-2375-835-3
Förlag: Minerva kustannus
Kategori:
Memoarer & Biografier Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: september 2022

E-bok

Elisabet II

Kuningattaren tarua ihmeellisempi elämä.

Luotettaviin sisäpiirilähteisiin nojaava teos kertoo elävästi kuningattaren koko elämäntarinan. Kiintoisat anekdootit piirtävät kiehtovan luonnekuvan naisesta, joka asetti asemansa tuomat velvoitteet kaiken muun edelle.

Isoa-Britanniaa 70-vuotta hallinnut Elisabet II (1926–2022) oli kaikkien aikojen pisimpään maataan hallinnut nainen maailmassa. Hän näki pitkän elämänsä aikana toisen maailmansodan kauheudet, teki yhteistyötä 14 pääministerin kanssa Churchillista Johnsoniin, tapasi 7 paavia ja 13 Yhdysvaltain presidenttiä. Hän koki kuningashuoneen suosion huiput mutta myös aallonpohjat ilkeine juoruineen ja paljastuksineen.

Vaikka Elisabet eli elämänsä parrasvaloissa, on hänen yksityiselämänsä jäänyt enimmäkseen hämärän peittoon. Näitä varjoon jääneitä alueita Antonio Caprarica haluaa kirjassaan valottaa ja kertoa totuudenmukaisesti, kuka oikeastaan oli Elizabeth Alexandra Mary Windsor ja millaista hänen elämänsä oli naisena ja hallitsijana.

Antonio Caprarica on palkittu italialainen toimittaja ja kirjailija, joka on toiminut 30 vuotta kirjeenvaihtajana, mm. Lontoossa. Caprarica tuntee Windsorin hallitsijasuvun perin pohjin ja on tavannut kuningattaren usein myös henkilökohtaisesti. Caprarica on julkaissut useita kirjoja, jotka käsittelevät Isoa-Britanniaa ja brittimonarkiaa.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone