Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Teette niin kuin minä sanon – Pomottajat keskuudessamme
Isbn: 978-95-2364-238-6
Förlag: Aula & Co
Kategori:
Memoarer & Biografier Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: augusti 2022

E-bok

Teette niin kuin minä sanon – Pomottajat keskuudessamme

Tämä kirja kertoo pomottajista ja päällepäsmäreistä, jotka tietävät omasta mielestään kaiken aina muita paremmin. Heitä on kaikkialla: työpaikoilla, hallinnossa, suvussa ja valtioiden johdossa. Joku on mennyt sellaisen kanssa jopa naimisiin. He huumaantuvat omasta vallastaan ja käyttävät sitä vaarallisella tavalla väärin.

Itsevaltaisesti käyttäytyvät johtajat ovat oman vaikutusvaltansa sokaisemia. He eivät kuuntele muita eivätkä kunnioita asiantuntijoita. Heidän kanssaan ei saa olla eri mieltä. He ovat autoritaareja, jotka tekevät toisten elämästä kurjaa.

Teette niin kuin minä sanon tarjoaa lukuisia varoittavia esimerkkejä siitä, mitä tapahtuu, kun tällaiset ihmiset päästetään valtaan. Kirja kertoo erehtymättömistä pääministereistä ja suureellisiin kampanjoihin viehtyneistä diktaattoreista mutta myös siitä, millainen maailma voisi olla ilman heitä.

Valtiotieteen lisensiaatti Ari Turunen on tietokirjailija, joka on erikoistunut tapa- ja kulttuurihistoriaan. Hänen teoksiaan on käännetty yhdelletoista kielelle. Turunen on Le Monde diplomatiquen Suomen edition päätoimittaja.



EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone