Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ruosteusva
Isbn: 978-87-2843-257-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: augusti 2022

E-bok

Ruosteusva

Ruosteusva on kolmas osa mukaansatempaavassa Ruoseusvan planeetta -kirjasarjassa! Sarjan tapahtumat sijoittuvat jännittävälle Anubis-planeetalle, jonka tasapainoa häiritsevät meteoriitit, joilla on pahoja voimia.

Feea on Simpukkasaarella elävä nuori tyttö, joka kaipaa eristyksissä olevalta saarelta pois. Kun Feea näkee mantereella sijaitsevan Oro-kaupungin ylle kohoavan suuren pilven, hän hämmentyy. Onko mantereella suuri tulipalo? Feea ei arvaa, että pilvi liittyy pahoihin voimiin. Vuosia sitten Anubis-planeetalle putosi meteoriitteja, jotka saavat pahuutta aikaan. Osa niistä on onnistuttu tuhoamaan, mutta voimakkain kivi on edelleen jäljellä. Pian Feea on keskellä jännittävää seikkailua, jossa hän tutustuu mamottikansan johtajan poikaan Ulmokseen. Käy ilmi, että molemmat heistä ovat erityisiä – he ovat ihka oikeita sotureita. Pystyvätkö he pysäyttämään viimeisen meteoriitin pahat voimat?



Kirjailija Ritva Toivola (1942–2016) oli fantasian ystävä. Hän kirjoitti useita lasten- ja nuorten fantasiakirjoja. Kirjailijan työn lisäksi Toivola työskenteli myös kustannustoimittajana.

Kun Anubis-planeetalle putoaa joukko meteoriitteja, planeetan tasapaino häiriintyy. Meteoriitit ovat pahoja – ne saavat kansat kääntymään toisia vastaan, ne levittävät tuhoa ja kuolemaa. Meteoriitit on tuhottava. Mutta kuka pystyy siihen?

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone