Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Talvi-iltain tarinoita 3
Isbn: 978-87-2841-426-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Historiska faksimil Romantik
Tillgänglig sedan: juli 2022

E-bok

Talvi-iltain tarinoita 3

Talvi-iltain tarinoita 3 on hurmaava kahden romaanin yhteisnide Zacharias Topeliukselta.

Suomen herttuatar sijoittuu 1700-luvun Turkuun ja kertoo myös todellisuudessa eläneen Eva Merthenin (1723–1811) tarinan. Merthen oli älykäs ja kaunis pormestarin tytär, joka jätti harvan kylmäksi. Sanavalmiskin hän oli – Turun silmäätekevät olivat polvillaan tämän naisen edessä. Mutta kuinka Eva Merthenistä tuli sellainen kuin hän oli? Miten häntä alettiin kutsua Suomen herttuattareksi?

Kulta-aave on mukaansatempaava kertomus liike-elämän maailmasta 1800-luvulta. Halmin ja Gråbergin suvut vaikuttavat eräässä suomalaisessa kaupungissa – ja tuntuu kuin koko kaupunki olisi jakautunut näiden kauppahuoneiden mukaan. Kuka on Halmien puolella, kuka Gråbergien? Tilanne muuttuu entistä jännittävämmäksi, kun Gråbergin suvun poika rakastuu Halmin perheen tyttäreen.

Zacharias "Sakari" Topelius (1818–1898) oli suomalainen kirjailija ja Helsingin yliopiston rehtori. Topeliuksen tunnetuin teos on moniosainen romaani Välskärin kertomuksia, joka julkaistiin vuosina 1853–1867. Topelius tuli tunnetuksi kuitenkin myös runoilijana ja rakastettujen satujen kirjoittajana.

Talvi-iltain tarinoita on viehättävä kirjasarja Zacharias Topeliukselta. Sen erilaiset kertomukset ja romaanit vievät lukijan menneeseen Suomeen.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone