Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tuomas Veturi – Tuomaksen parhaat tarinat
Isbn: 978-87-2686-866-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: juni 2022
Uppläsare: Aku Laitinen
Length: 38 minuter

Ljudbok

Tuomas Veturi – Tuomaksen parhaat tarinat

Kuusi ihanaa tarinaa Tuomas Veturin maailmasta! Tarinoissa tutustutaan Tuomaksen lisäksi viiteen eri veturiin.

Tuomas Veturi on hauska tyyppi, mutta hän osaa olla myös nenäkäs. Kun Jaska-veturi suistuu raiteilta, Tuomas ei kuitenkaan epäröi auttaa ja pistää kaikkea peliin. Onhan Tuomas Vallan Verraton Veturi!

Edvard on jo iäkäs veturi. Muut veturit kutsuvat häntä romuraudaksi. Edvard saa kuitenkin tilaisuuden näyttää, ettei hän ole ansainnut nimitystä – ja että hän pärjää muille vauhdissa!

Mikä Henri-veturia oikein vaivaa? Henri on suuri veturi ja kova tekemään töitä. Viime aikoina hänestä on kuitenkin ollut puhti pois. Kuka osaisi parantaa Henrin? Onko olemassa veturien lääkäriä?

Tuomas Veturi™ on Britt Allcroftin luoma sarja, joka perustuu Pastori W. Awdryn The Railway Series -kirjoihin. Kertomukset pienestä sinisestä veturista ja tämän seikkailuista Sodor-saarella ovat hurmanneet lukijoita ympäri maailman jo vuodesta 1984. Tuomas Veturi seikkailee nyt myös Netflixissä ja Youtubessa – sekä e- ja äänikirjoissa.

Tuomas Veturin tavaramerkki on Mattelin omistuksessa. Tavaramerkin käyttämiseen vaaditaan Mattel Europan lisenssi. © 2021 Mattel

Tule mukaan jännittäviin seikkailuihin Tuomas Veturin, Jorin, Jaskan, Niilon, Dieselin, Henrin ja kaikkien muiden Sodor-saaren veturien kanssa! Kuuntele, kuinka veturit etsivät aarretta, suorittavat vaarallisia pelastusoperaatioita sekä selvittävät aavemaisia mysteereitä. Kaikki kyytiin, nyt lähdetään!

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone