Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Bibliosta ei voi enää lainata aineistoa. Lainaamiasi kirjoja voit kuitenkin lukea tai kuunnella eräpäivään asti. Biblion tilalle tulee E-kirjasto. Sitä käytetään E-kirjasto-sovelluksella.
Omslagsbild för Etsikko
Isbn: 978-87-2832-742-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: juni 2022

E-bok

Etsikko

Eletään sykkivää 1960-lukua. Lotta ja Jaska ovat molemmat toimittajia ja naimisissa tahoillaan. Kun Lotan ja Jaskan välille kehittyy rakkaussuhde, tilanne muuttuu monimutkaiseksi. Voiko tällaisella suhteella olla tulevaisuutta? Ammatin lisäksi Lottaa ja Jaskaa yhdistää poliittinen ideologia – molemmat ovat vasemmistolaisia täydeltä sydämeltä. Lotta on kuitenkin luonteeltaan rauhaton, hän ei pidä sitoumuksista ja etsii alati jotakin. Jaska taas on Lottaa huomattavasti rauhallisempi. Kun Lotta ja Jaska lähtevät yhdessä Lotan pitkälle juttukeikalle, suhde joutuu todella punnituksi.

Etsikko on Marja-Leena Salmelan poliittinen rakkausromaani vuodelta 1967.

Kirjailija Marja-Leena Mikkolalla (s. 1939) on takanaan monipuolinen kirjoittajan ura. Hän on julkaissut runoutta, proosaa ja lastenkirjallisuutta sekä toiminut käsikirjoittajana. Mikkola oli mukana käsikirjoittamassa muun muassa suosikkielokuvaa Käpy selän alla (1966).

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone