Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tuomas Veturi - Dieselien päivä
Isbn: 978-87-2686-859-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: mars 2022
Uppläsare: Aku Laitinen
Length: 15 minuter

Ljudbok

Tuomas Veturi - Dieselien päivä

Tuomas Veturi tutustuu palotöissä siniseen Bella-veturiin. Bella on aika kiva tyttö ja hurjan taitava sammuttamaan tulipaloja. Tuomaksen ystävä Pekka tuntee olonsa ulkopuoliseksi. Kun Pekka lähtee käymään dieselveturien pajalla, hän löytää itselleen uusia ystäviä pahamaineisista dieselvetureista. Mutta onko ystävyys aitoa? Voiko dieselvetureihin luottaa?

Tuomas Veturi™ on Britt Allcroftin luoma sarja, joka perustuu Pastori W. Awdryn The Railway Series -kirjoihin. Kertomukset pienestä sinisestä veturista ja tämän seikkailuista Sodor-saarella ovat hurmanneet lukijoita ympäri maailman jo vuodesta 1984. Tuomas Veturi seikkailee nyt myös Netflixissä ja Youtubessa – sekä e- ja äänikirjoissa.

Tuomas Veturin tavaramerkki on Mattelin omistuksessa. Tavaramerkin käyttämiseen vaaditaan Mattel Europan lisenssi. © 2021 Mattel

Tule mukaan jännittäviin seikkailuihin Tuomas Veturin, Jorin, Jaskan, Niilon, Dieselin, Henrin ja kaikkien muiden Sodor-saaren veturien kanssa! Kuuntele, kuinka veturit etsivät aarretta, suorittavat vaarallisia pelastusoperaatioita sekä selvittävät aavemaisia mysteereitä. Kaikki kyytiin, nyt lähdetään!

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone