Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Jäänlähtö
Isbn: 978-95-2351-911-4
Förlag: Into Kustannus
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2022

E-bok

Jäänlähtö

Kevättalvi on juuri taittunut varhaiskesäksi. Sam Berger ja Molly Blom sekä heidän luottohenkilönsä rikoskomisario Deer, joka opettelee kävelemään uudestaan elämänsä perin pohjin mullistaneen raa'an hyökkäyksen jäljiltä, selvittävät saaristosta löytyneiden ruumiiden kohtaloita. Ruumiiden väliltä löytyy yhteys ja pian murhia on luvassa lisää. Pys tyvätkö Sam, Molly ja Deer asettumaan murhaajan tielle? Vai onko totuus vielä ihmeellisempää kuin he pystyvät kuvittelemaan?

Jäänlähtö on itsenäinen viides osa arvostettua Berger & Blom -sarjaa. Teos on raivoisa ja mestarillisesti orkestroitu trilleri, jonka juoni kehittyy kappale kappaleelta kohti huipennusta - tavalla, jonka vain Arne Dahl osaa.

Arne Dahl (s. 1963) on yksi arvostetuimmista rikoskirjailijoista Pohjoismaissa. Dahlin kymmenosainen trilleri sarja A-ryhmä oli kirjailijan kansainvälinen läpimurto ja sarjasta on tehty suosittuja tv-filmatisointeja. Dahlin kirjoja on myyty yli neljä miljoonaa kappaletta, ja niitä on käännetty 32 kielelle. Hänelle on myönnetty rikoskirjallisuuden palkintoja Saksassa, Tanskassa ja Ruotsissa. Berger & Blom -sarjan edelliset osat ovat Rajamaat (2017), Sydänmaa (2018), Äkkisyvä (2019) ja Vapaus (2020). Kirjasarjasta on tulossa tv-sarja Killing Eve -tuotantoyhtiöltä.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone