Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Bibliosta ei voi enää lainata aineistoa. Lainaamiasi kirjoja voit kuitenkin lukea tai kuunnella eräpäivään asti. Biblion tilalle tulee E-kirjasto. Sitä käytetään E-kirjasto-sovelluksella.
Omslagsbild för Kirjeitä myllyltäni
Isbn: 978-87-2826-406-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Noveller Historiska faksimil
Tillgänglig sedan: mars 2022

E-bok

Kirjeitä myllyltäni

Kirjailija muuttaa Pariisista aurinkoisen Provencen sydämeen ja ostaa hylättynä olleen myllyn. Hän seuraa katseellaan paikallisia ihmisiä, tuttuja ja tuntemattomia, ja kuvaa heitä lyhyissä katkelmissaan luonnosmaisin, nopein vedoin. Koko seutu on täynnä tallentamattomia pieniä tarinoita ja ihmiskohtaloita, joita kukaan muu ei ole tullut tallentaneeksi.

Alphonse Daudet'n novellikokoelma jäi kirjailijansa tunnetuimmaksi työksi. 1800-luvun Ranskaan johdattava kokoelma paljastaa Daudet'n omalaatuiseksi tarkkailijaksi, jota kiehtovat niin tavalliset ihmiset, eläimet kuin rakennuksetkin.

Alphonse Daudet (1840–1897) oli ranskalainen kirjailija, joka muistetaan erityisesti novellikokoelmasta Kirjeitä myllyltäni. Daudet oli kotoisin Etelä-Ranskasta, jonka maalaiskyliä ja ihmisiä hän kuvaa tarkalla, naturalistisella otteella.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone