Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Joki
Isbn: 978-87-2805-865-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Romantik
Tillgänglig sedan: december 2021
Uppläsare: Hannamaija Nikander
Length: 6 timmar 42 minuter

Ljudbok

Joki

Turun kesä on kauneimmillaan. Keski-ikäinen historiantutkija Kati Berg vaihtaa omakotitaloelämän kimppakämppään ja etsii uutta alkua työllisyyskurssilla. Kutkuttavaa elämänvaihetta rikkoo kuitenkin joukko outoja tapauksia. Kati nimittäin huomaa, että Aurajoen rannassa on tapahtunut useampia erikoisia läheltä piti -tilanteita.

Poliisiksi opiskeleva tytär Milla ei usko äitiään, mutta kun Aurajoesta nostetaan tunnettu tubettaja, Milla alkaa nähdä Katin puheissa perää. Jokirannan maisemat alkavat yhtäkkiä kuiskia vaaraa.

"Joki" aloittaa tunnelmallisen dekkarisarjan historiantutkija Kati Bergin rikostutkimuksista.

"Kiviniemi ja Pietikäinen onnistuvat lataamaan dekkariinsa samaan aikaan sekä leppoisan että hyytävän tunnelman." -Kirsin kirjanurkka



Eeva Kiviniemi on turkulainen toimittaja ja erikoiskirjastonhoitaja. Taina Pietikäinen on arkeologi ja merkonomi. Molemmilla kirjailijoilla on kokemusta viestintätehtävistä ja mieltymys Aurajoen rantoihin.

Työtön historiantutkija Kati Berg ratkoo rikoksia ja lyöttäytyy yhteen poliisiksi opiskelevan tyttärensä Millan kanssa. Leppoisa Cozy Crime -dekkarisarja sijoittuu Turun tunnelmallisiin maisemiin.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone