Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Jade ja oravaliiga
Isbn: 978-87-2695-797-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: november 2021

E-bok

Jade ja oravaliiga

Teinityttö Janni on alkanut käydä uudella kuntosalilla yhdessä poikaystävänsä Tarin kanssa. Janni on iloinen siitä, että on saanut Tarin innostumaan samasta harrastuksesta. Vielä kun Tari oppisi treenaamaan niin, etteivät lihakset olisi seuraavana päivänä ihan hellinä... Janni ja Tari eivät kuitenkaan ehdi olla kuntosalin asiakkaita pitkään ennen kuin tapahtuu jotakin odottamatonta. Kuntosalin vieressä oleva pieni pankkikonttori ryöstetään. Kun televisiossa näytetään kuvaa ryöstäjistä, yksi ryöstäjistä näyttää aivan Jannilta. Ryöstäjällä on jopa samanlainen paita kuin Jannilla! Mistä oikein on kysymys? Haluaako joku pahaa Jannille? Onneksi mystinen Jade-tyttö saapuu auttamaan mysteerin ratkaisemisessa.

Taru Mäkinen on pariskunta Taru (s.1944) ja Tarmo (s.1950) Väyrysen salanimi. He ovat julkaisseet romaaneja niin yhdessä kuin erikseen. Väyryset tunnetaan erityisesti lasten- ja nuortenkirjoista, kuten "Vuorileijonan varjo"-sarjasta.

Kun lähistöllä tapahtuu rikoksia, paikalle saapuu mystinen Jade-tyttö. Yhdessä 14-vuotiaan Jannin kanssa Jade ratkoo rikoksen jos toisenkin.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone