Jump to content
Cover for Pariisin pyörteissä
Isbn: 978-87-2682-508-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: October 2021

E-book

Pariisin pyörteissä

Pekka Lipponen ja Kalle-Kustaa Korkki ovat Pariisissa. Lipponen käyttää aikaansa tutkimalla Pariisin kirpputoreja – voihan kirpputoreilta löytää ties mitä hyödyllistä vanhoista nauloista alkaen. Kun Lipponen päätyy ostoksille kojulle, jossa myydään Seineen hukkuneiden tavaraa, mukaan tarttuu kaiken muun mukana muistikirja. Hotellihuoneessa Lipponen huomaa, että osittain veden pilaamassa muistikirjassa on ohjeet huikean aarteen luokse. Lipponen ei aikaile – on aika lähteä seikkailuille Pariisiin alamaailmaan.

'Pariisin pyörteissä' on Outsiderin eli Aarne Haapakosken jännittävä seikkailuromaani, jonka tapahtumat sijoittuvat Pariisiin.

Aarne Viktor Haapakoski (1904–1961), joka tunnettiin kenties parhaiten nimellä Outsider, oli suomalainen kirjailija ja toimittaja. Yli 2500 tarinaa uransa aikana kirjoittanut Haapakoski käytti runsaasti eri salanimiä. Hänen tunnetuimpiin teoksiinsa lukeutuvat muun muassa Kalle-Kustaa Korkin seikkailut ja Pekka Lipposen seikkailut, joita julkaistiin 1940-luvulta lähtien.

Pekka Lipponen ja Kalle-Kustaa Korkki ovat liikemiehiä, jotka ovat tottuneet matkustamaan ympäri maailmaa. Vaara vaanii kuitenkin yllättävissä paikoissa – edessä on kiperiä tilanteita niin New Yorkissa, Tokiossa kuin myös Pariisissa.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone