Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Limamerirosvojen jäljillä
Isbn: 978-87-2694-743-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: oktober 2021
Uppläsare: Ari-Matti Hedman
Length: 2 timmar 14 minuter

Ljudbok

Limamerirosvojen jäljillä

Yön pimeydessä kaupunkiin lipuu laiva, jonka mastossa liehuu merirosvolippu. Pian sen jälkeen yksityisetsivä Rodi-rotta näkee kadulla omituisen hahmon, joka jättää jälkeensä vihreää tahmeaa ainetta. Kun samana päivänä Mursu-vaarin portaille ilmestyy pullopostia ja Alli saa merkillisen soiton, ovat arvoituksen ainekset kasassa. Etsivätoimisto Muron perustajajäsenet Rodi ja Muffa saavat avukseen maailman merillä seilanneen Alli-mummon. Kolmikko päätyy Kustavin saaristomaisemiin etsimään vastauksia moniin kysymyksiin. Kuka jättää omituisia viestejä etsiville? Miksi Allin moottoripyörä töhritään ja kuka ryöstää kesämökeistä arvottomia esineitä?

Limamerirosvojen jäljillä (2021) on Veera Vähämaan 6–10-vuotiaille suunnattu arvoitusdekkari, jossa Etsivätoimisto Muro jäljittää karmivaa merirosvokapteenia. Teos on toinen osa Etsivätoimisto Muro -sarjaa.

Veera Vähämaa (s.1984) on sanataideohjaaja ja lastenkirjailija, joka toimii myös koulutaiteilijana kahdella turkulaisella alakoululla. Etsivätoimisto Muro -lastenkirjasarjan ensimmäinen Muistoroiston jäljillä osa ilmestyi vuonna 2020.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone