Jump to content
Cover for B niin kuin Beretta
Isbn: 978-87-2687-077-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: July 2021
Narrator: Annina Rubinstein
Length: 8 hours 2 minutes

Audiobook

B niin kuin Beretta

Kun Beverly Danziger palkkaa yksityisetsivä Kinsey Millhonen etsimään siskoaan Elaine Boldtia, Millhone on hieman hämmentynyt. Sisko ei nimittäin ole varsinaisesti kadonnut – Beverly ei vain tiedä, missä sisko on. Nyt hän tarvitsisi siskon allekirjoituksen muutamaan perintöpaperiin. Pikkuhiljaa etsivä Millhone alkaa kuitenkin ymmärtää, että Elainen katoamiseen liittyy myös jotain muuta. Elainen väitetään lentäneen Floridaan, mutta pääsikö hän ikinä perille? Miksei sisko saa Elaineen yhteyttä? Tutkimukset saavat hyytävän käänteen, kun Elainen entinen naapuri löytyy murhattuna...

"B niin kuin Beretta" on toinen osa Sue Graftonin jännittävässä aakkosdekkarisarjassa.

Yhdysvaltalainen kirjailija Sue Grafton (1940–2017) tunnetaan erityisesti yksityisetsivä Kinsey Millhonen elämästä kertovista dekkareista. Grafton opiskeli englannin kieltä Louisvillen yliopistossa. Ennen dekkaristin uraa hän työskenteli muun muassa käsikirjoittajana.

A niin kuin Alibi, B niin kuin Beretta, C niin kuin Callahan... aakkosdekkarit johdattavat lukijan keskelle yksityisesivä Kinsey Millhonen jännittäviä tutkimuksia, joista ei puutu vauhtia eikä käänteitä.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone