Jump to content
Cover for Luvaton avain
Isbn: 978-87-2699-599-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery Romance
Accessible since: July 2021
Narrator: Jutta Järvinen
Length: 5 hours 4 minutes

Audiobook

Luvaton avain

Parikymppinen Emma perii upean tiilitalon auto-onnettomuudessa menehtyneeltä tädiltään. Uusi paikkakunta toivottaa Emman tervetulleeksi, eikä kulu aikaakaan ennen kuin nuori nainen on jo ystävystynyt useiden paikallisten kanssa. Erityisen tärkeä uusi tuttavuus on Henri, jonka hän tapaa polkupyöräliikkeessä. Henristä muodostuu pian enemmänkin kuin pelkästään ystävä.

Idylli rikkoutuu, kun Emma saa tietää, että Henrin kuvaukseen sopiva mies on uhkaillut hänen edesmennyttä tätiään ennen tämän kuolemaa. Lisäksi Emman uudessa kodissa käyskentelee öisin joku, jonka ei pitäisi olla siellä. Väliaikainen turvapaikka löytyy paikallisen antiikkikauppiaan sohvalta, mutta tilanne ei ota rauhoittuakseen edes välimatkan päästä...

Liittyykö öinen vierailija tädin kuolemaan? Voiko Henriin luottaa? Ja onko antiikkikauppias Sauli Kortman myöskään ihan tavallinen ihminen?

Anita Aure eli Anelma Järvenpää-Summanen (s. 1947) on suomalainen kirjailija. Kirjailijan työn lisäksi Aure on työskennellyt muun muassa myös sihteerinä ja kustannustoimittajana.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone