Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Susikoira Roi ja 9 C
Isbn: 978-87-2699-601-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: juni 2021
Uppläsare: Sergei Vartiainen
Length: 4 timmar 22 minuter

Ljudbok

Susikoira Roi ja 9 C

Tomin kouluun saapuu uusi oppilas Joni, joka ei suostu kumartamaan koulun kovikselle Lauroselle. Lauronen hallitsee koko koulua väkivallan uhalla eikä epäile vetää turpaan edes vanhimpia lukiolaisia, jos joku sattuu sanomaan väärän sanan. Pian Tomi on vaikeassa tilanteessa – sekä Joni että Lauronen yrittävät saada Tomin ja saksanpaimenkoira Roin omalle puolelleen. Miten Tomi pystyy pysymään puolueettomana, kun koulussa kihisee kuin räjähdysalttiissa painekattilassa?

Susikoira Roi ja 9 C on viides osa vauhdikasta nuortenkirjasarjaa, joka kertoo Tomin ja saksanpaimenkoira Roin seikkailuista. Kirjasarjaan perustuu klassikoksi noussut tv-sarja, ja ensimmäisestä kirjasta on tehty myös elokuva Susikoira Roi, joka ilmestyi 2022.



Jorma Kurvinen (1931–2002) oli suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti 'Susikoira Roi' -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.

Kioskimurtoja, epämääräisiä jengejä, salaperäisiä katoamisia... Tomi ja hänen saksanpaimenkoiransa Roi kohtaavat lukemattomia jännittäviä seikkailuja Jorma Kurvisen suosikkikirjasarjassa, joka on tuttu myös televisiosta.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone