Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Bibliosta ei voi enää lainata aineistoa. Lainaamiasi kirjoja voit kuitenkin lukea tai kuunnella eräpäivään asti. Biblion tilalle tulee E-kirjasto. Sitä käytetään E-kirjasto-sovelluksella.
Omslagsbild för Ratkaisun päivät
Isbn: 978-87-2685-598-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: juni 2021

E-bok

Ratkaisun päivät

Kun majuri Yrjö Hartti makaa sotilassairaalassa, hän miettii pientä kasvattityttöänsä Eilaa. Majuri pelasti Eilan sodan jaloista, mutta nyt tyttö on pyytänyt häneltä äitiä. Pystyykö Hartti tuomaan Eilalle äidin, naisen taloon? Hartin oma vaimo kuoli synnytykseen vuosia sitten.

Majurin toiveisiin vastataan, kun hän lähentyy sairaalassa työskentelevän sairaanhoitaja Leena Auerin kanssa. Myös Auer on menettänyt puolisonsa sodassa. Pian käy kuitenkin ilmi, että Hartti ja Auerin mies ovat tavanneet – kyseenalaisissa olosuhteissa. Mitä kaikkea rakkaus voi kestää?

Juhani Konkan "Ratkaisun päivät" on kuvattu myös elokuvaksi vuonna 1956. Hannu Lemisen ohjaamaa elokuvaa tähdittivät ajan supertähdet Ansa Ikonen ja Tauno Palo.

Juhani Konkka (1904–1950) oli inkerinsuomalainen kirjailija ja kääntäjä. Hänen pääteoksinaan pidetään hänen omaelämäkerrallista Kulkuri-sarjaansa. Konkka käänsi useita venäläisiä klassikoita suomen kielelle.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone