Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mimoosan vuosi
Isbn: 978-87-2674-977-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: januari 2021

E-bok

Mimoosan vuosi

Suomalais-intialainen Gita on päätynyt asumaan Provenceen ranskalaisen toimittajan Andrén kanssa. Kun Gita päätti vuotta aikaisemmin lähteä Andrén matkaan, hän sanoi hyvästit entiselle elämälleen. Avioliitto ja vanha työpaikka saivat jäädä.

Nyt ensimmäinen rakkaudentäyteinen vuosi on tullut päätökseensä. Gitaa häiritsee se, että André on edelleen tekemisissä ex-vaimonsa Marien kanssa. Vaaleanpunaiset lasit ovat pudonneet silmiltä, ja Gitan on aika tehdä tiliä omista valinnoistaan – mitä Gita haluaa elämältään ja puolisoltaan?

Nina Banerjee-Louhija (s. 1940) on suomalainen kirjailija, jonka isä oli intialainen ja äiti suomalainen. Banerjee-Louhija on koulutukseltaan lääkäri, mutta hän on työskennellyt jo pitkään ensisijaisesti kirjailijana. Hän on julkaissut uransa aikana mittavan määrän kirjallisuutta niin aikuisille kuin myös lapsille.

Aistikkaissa Gita Royn elämästä kertovissa romaaneissa liikutaan niin Intian auringon alla kuin myös Suomessa ja Ranskassa. Kirjailija Nina Banerjee-Louhija on myöntänyt, että Gita Roy on hänen alter egonsa.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone