Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Valkoinen hehku
Isbn: 978-91-8000-006-2
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2020
Uppläsare: Juhani Rajalin
Length: 8 timmar 23 minuter

Ljudbok

Valkoinen hehku

Suomi 1938: murhataanko Kekkonen, kaapataanko valta?

Elokuussa 1938 neuvostokapteeni Helander odottaa teloitusta luostarin pihalla Espanjassa. Komennuskunnan johtajan silmissä on tuttu valkoinen hehku, jonka Helander on nähnyt ennenkin. Pian luoti kaataa hänet joukkohautaan.

Suomessa sisäministeri Kekkonen tulee Hämeenlinnan torille vastaanottamaan itsenäisyyspäivän juhlaparaatia, mutta pinnan alla kuohuu. Helanderin veli Uljas on saanut potkut asemapäällikön virasta ja hautoo kostoa Kekkoselle. Pääkaupunkilehden toimittaja Ossi Koho ja valokuvaaja Sanna Rytkönen tutkivat oluttehtailijan pojan murhaa. Valpon ylietsivä Mujunen etsii saksalaisen asekauppiaan yksityissihteeriä ja salaisia papereita. Pankinjohtaja Vähämäen uusi autonkuljettaja taas näyttää kummallisen tutulta. Hän hakee Espanjassa kadottamaansa valkohehkuista ryöstösaalista, yrittää palata menneeseen ja hautoo kostoa isänsä murhaajalle.

Tapani Baggelle tyypillinen musta huumori ja nerokkaat juonenkäänteet kohtaavat etsivä Mujusen tutkimuksia seurailevan historiallisen dekkarisarjan ensimmäisessä osassa.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone