Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Bibliosta ei voi enää lainata aineistoa. Lainaamiasi kirjoja voit kuitenkin lukea tai kuunnella eräpäivään asti. Biblion tilalle tulee E-kirjasto. Sitä käytetään E-kirjasto-sovelluksella.
Omslagsbild för Velkakirja
Isbn: 978-87-2642-518-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Historia
Tillgänglig sedan: augusti 2020

E-bok

Velkakirja

Köyhän pohjoisen pojan Teppo Saarisen sydämen vie rikkaan talousneuvoksen tytär Salme. Teppo Saarisella on aina ollut kunnianhimoa, ja hän saa lisäpontta yrittäessään tavoitella rikkaan perheen tyttären kättä. Saarisen onnistuukin nousta kohti yhteiskunnan huippua ja saada Salme vaimokseen.

Elämä kilpailuhenkisessä liikemaailmassa on kuitenkin armotonta. Saarisen tekee mieli kapinoida, mutta hänen on nieltävä tunteensa. Kuuluakseen joukkoon on saavutettava oikeanlainen status ja tehtävä tiettyjä uhrauksia.

Suomalainen Jorma Kurvinen (1931–2002) tuli tunnetuksi Susikoira Roi -nuortenkirjasarjastaan ja sotaromaaneistaan. Ennen ryhtymistään päätoimiseksi kirjailijaksi Kurvinen työskenteli toimittajana. Häneltä on ilmestynyt myös tietokirjoja. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolme kertaa.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone