Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Helmiä Mallorcalta
Isbn: 978-87-2642-538-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: juli 2020

E-bok

Helmiä Mallorcalta

Liike- ja ideamatka Mallorcalle kuulostaa rakennusfirman johdon mielestä oivalta ajatukselta. Matkalle otetaan mukaan myös juuri menehtyneen osakkaan tytär Päivi Halme, josta kukaan seurueessa ei oikeastaan tiedä yhtään mitään. Päiviin olisi kuitenkin hyvä tutustua, sillä hänelle on testamentattu edesmenneen osakkaan osuus firmasta.

Rannalla ilottelu jää kuitenkin haaveeksi, kun kohteessa sataa vettä, sää on harmaa, eikä kaikki mene muutenkaan kuten oli alun perin suunniteltu. Ennen kaikkea Päivi ei ole ihan sellainen harmaavarpunen kuin matkaan lähteneet miehet olivat olettaneet.

Matkalle lähtevä ryhmä värikkäitä henkilöhahmoja viihdyttää aidossa ympäristössä kevyellä ihmissuhdedraamalla. Teos ilmestyi alun perin vuonna 1997.

Elsa Anttila on kirjailija Jorma Kurvisen (1931–2002) salanimi. Kurvinen tunnetaan erityisesti Susikoira Roi -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Hän työskenteli toimittajana Uudessa Oulussa ja kaunokirjallisuutta julkaisevassa Nyyrikissä, mutta jäi päätoimiseksi kirjailijaksi vuonna 1978. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone