Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Haavoittunut neitsyt
Isbn: 978-87-2633-380-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: april 2020
Uppläsare: Johanna Valle
Length: 9 timmar 29 minuter

Ljudbok

Haavoittunut neitsyt

Aviopari Winifred ja Daniel Coulson elävät yltäkylläistä elämää perheen suuressa kartanossa. He järjestävät ystävilleen ylellisiä päivällisiä ja esittävät täydellistä perhettä. Kiiltokuvamaisen perheidyllin takana todellisuus on kuitenkin toinen. Winifredin ja Danielin yhteiselämä on raivoisaa tappelua ja jatkuvaa syyttelyä.

Winifredin ja Danielin pojan Donin on puolestaan määrä avioitua Annette Allisonin kanssa – mutta tragedia horjuttaa rakastavaisten elämää. Kuinka kauan kulissit pysyvät yllä, ja mitä tapahtuu kun kuva perheidyllistä alkaa murentua?

Catherine Cookson (1906–1998) oli englantilainen kirjailija. Hän julkaisi uransa aikana miltei sata romaania. Hänen ensimmäinen romaaninsa "Katie – kaidan tien kulkija" julkaistiin vuonna 1950. Cooksonin romanttisia kirjoja on myyty yli 100 miljoonaa kappaletta. Kirjoja on käännetty yli 20 kielelle.

Cooksonin historiallisissa rakkausromaaneissaan ei kuvata ylhäisöä, vaan sankarittarilla on yleensä vaatimaton tausta. Hahmot kuitenkin taistelevat paremman elämän puolesta.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone