Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Bibliosta ei voi enää lainata aineistoa. Lainaamiasi kirjoja voit kuitenkin lukea tai kuunnella eräpäivään asti. Biblion tilalle tulee E-kirjasto. Sitä käytetään E-kirjasto-sovelluksella.
Omslagsbild för Buddhan hipaisu
Isbn: 978-95-2300-639-3
Förlag: Otava
Kategori:
Filosofi Psykologi Medicin & hälsa Humaniora
Tillgänglig sedan: december 2019

E-bok

Buddhan hipaisu

Viisitoista vuotta sitten tietokirjailija Monika Luukkonen pohti, miten selvitä kiireisestä arjestaan. Japanissa asuneena hän tunsi idän uskonnot mieltä rauhoittavine harjoituksineen mutta ei osannut ottaa niitä käyttöön omassa elämässään. Tutustuttuaan munkki Thich Nhat Hanhin ajatuksiin hän löysi käytännönläheisen buddhalaisuuden.

Kun lähestyy maailmaa ja itseään hyväksyvästi, vastaanottaa elämän sellaisena kuin se on - ainutkertaisena. Hereilläoloa tässä hetkessä on syytä joskus harjoitella, jotta suhtautuu asioihin kiitollisesti, pysäyttää haitallisen ajattelun ja vahvistaa ja rauhoittaa mieltä.

Kirjan 32 harjoitusta tutustuttavat erilaisiin meditaatiomuotoihin sekä idän oppien mukaisiin harjoituksiin, kuten maitriin, samathaan, tongleniin, lojongiin, naikaniin, shabutsu-maalaamiseen, kalligrafian meditatiivisiin vaikutuksiin sekä shinrin yokuun eli metsäterapiaan. Buddhan hipaisu ammentaa materiaalinsa ja harjoituksensa Japanista, Tiibetistä ja buddhalaisuudesta, mutta tarjoaa ne ymmärrettävästi ja kannustavasti suomalaislukijalle.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone