Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Heinähattu, Vilttitossu ja hupsu enkeli
Isbn: 978-95-2040-231-0
Förlag: Tammi
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: augusti 2018
Uppläsare: Vuokko Hovatta
Length: 1 timme 5 minuter

Ljudbok

Heinähattu, Vilttitossu ja hupsu enkeli

Heinähattu ja Vilttitossu enkelin jäljillä.

"Leikitäänkö enkeliä?" Vilttitossu kysyy naapurin Halise Alibullenilta. Halise suostuu kiltteyttään pukeutumaan liehuvahelmaiseen mekkoon ja kiinnittämään omatekoiset siivet selkäänsä. Metsäreissu keskeytyy, kun Halise-enkeli nyrjäyttää nilkkansa. Vilttitossu juoksee hakemaan apua: "Tulkaa pian, metsässä on enkeli!" Konstaapeli Isonapa osuu sattumalta paikalle ja uskoo näkevänsä oikean suojelusenkelin. Mutta kun konstaapeli palaa metsään, enkeli on kadonnut. Kuka ratkaisee enkelin salaisuuden?

Heinähattu ja Vilttitossu -kirjat ovat kuuluneet monenikäisten suosikkeihin jo liki 30 vuoden ajan. Kattilakosken siskosten kommellukset eivät koskaan lakkaa naurattamasta!

Hauskaa Heinähattu ja Vilttitossu -sarjaa on rakastettu jo vuodesta 1989 lähtien, myös näytelmien ja elokuvien myötä. Sinikka Nopolan ja Tiina Nopolan menestyksekäs yhteistyö kirjailijoina alkoi sarjan ensimmäisestä kirjasta. Heidät tunnetaan erityisesti humoristisista lastenromaaneistaan, mm. supersuosituista Risto Räppääjistä. Palkitun ja taitavan Salla Savolaisen lastenkirjakuvituksia rakastetaan ympäri maailman.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone