Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Paholaisen pennut
Isbn: 978-95-1316-972-5
Förlag: Tammi
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juli 2016
Uppläsare: Krista Putkonen-Örn
Length: 14 timmar 8 minuter

Ljudbok

Paholaisen pennut

Kun synkkä menneisyys ei päästä otteestaan.

Hilja Ilveskero on ottanut vastaan työn venäläisen Julia Gerboltin henkivartijana. Pian hän huomaa olevansa kasvokkain sekä pahimman vihamiehensä että suurimman rakkautensa kanssa. Mutta kumpi on kumpi?

Hilja on palannut henkivartijaksi, ja työ vie valtaosan päivistä. Hänen rakkaansa David on tavoittamattomissa, luottopoliisi Teppo Laitio henkihieverissä ja vastikään löytynyt siskopuoli Vanamo kaukana Itä-Suomessa. Elämä on yksitoikkoista ja yksinäistä, kunnes Sveitsissä Hiljalle paljastuu, ettei tälläkään kertaan mikään ole sitä, miltä näyttää.

Kehen Hilja voi turvata, kun naamiot hänen ympärillään putoavat ja jokainen paljastaa todelliset karvansa? Selviääkö ilves hengissä, kun metsästäjät pääsevät viimein hänen jäljilleen?

Suomen suosituimpiin kirjailijoihin kuuluva Leena Lehtolainen tunnetaan Maria Kallio- ja Henkivartija-romaaneistaan. Niiden lisäksi hän on kirjoittanut perhe- ja avioliittoromaaneja ja jännitysnovelleja. Lehtolaista on käännetty 29 kielelle – Yhdysvalloissa vain Jo Nesbø on häntä käännetympi pohjoismainen jännityskirjailija. Paholaisen pennut on Henkivartija-sarjan kolmas osa.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone